100% Zekerheid met Backup Online

Download de Backup Online Prijslijst Met Backup Online raakt u nooit meer uw bestanden kwijt. Het is een software-only oplossing die verder gaat dan bestands-en-map beveiliging en levert veilige hybride lokale en cloud back-updiensten die flexibele, uitgebreide gegevensbescherming bieden - aangevuld met een eenvoudige prijsstructuur en een gecentraliseerd beheerportaal. 

Met Backup Online profiteert u van:

  • Bare metal restore – Snel en gemakkelijk herstel  
  • VMware backup – Maximaliseer VMware uptime 
  • Hyper-V backup – Bescherming voor virtuele omgevingen  
  • Image backup – Server-level beveiliging  
  • Application backup – Application-native backup


Onbeperkt aantal apparaten, onbeperkte local storage Back-up Online van BlackIP is beschikbaar tegen een vaste prijs per SMB (Server Message Block). Met een online backup hoeft u zich geen zorgen meer te maken of uw gegevens wel veilig opgeslagen zijn in een backup.  

Iedere dag slaat het systeem uw data automatisch op. Met een online backup bent u verzekerd van een altijd beschikbare kopie van uw werkomgeving. Dagelijks een backup, een kopie van uw werkomgeving, waardoor u gegarandeerd uw gegevens paraat houdt. De online backup wordt gemaakt om deze in te kunnen zetten wanneer u tegen calamiteiten aan loopt. 

Ontworpen voor uw ecosysteem Backup Online bevat beheer- en rapportagetools die u nodig heeft om SMB's effectief te ondersteunen. Dankzij onze integratie met MSP-bedrijfstools kunt u uw efficiëntie maximaliseren.  

Volledige back-upcontrole vanaf een enkele portal. Back-up online biedt de veiligste online back-upopslagdiensten, online back-upsoftware en noodhersteldiensten. 100% toegewijd aan het bedienen van SMB's.  

Backup data nodig? Denkt u erover na om uw bedrijf te voorzien van online back-up oplossingen? Download de prijslijst en krijg direct inzicht in de eenvoudige prijsstructuur van Back-up Online.

Backup Online Prijslijst

BlackIP, Distributie Partner in Managed IT Security, Wireless en Mobility. Wij leveren Premium Support en zijn uw Barracuda Partner in Nederland bij Barracuda Managed Security.