Bewustwording en Awareness: Tips en handvatten om het risico op een datalek te verkleinen 

Helaas bestaat er geen 100% beveiliging en is er altijd kans op een datalek. De dreiging komt niet altijd vanuit een kwaadwillende, maar kan ook veroorzaakt worden door een interne fout. Het goede nieuws is dat u veel kunt doen om het risico op een datalek zo klein mogelijk te houden. Daarbij speelt uw eigen gedrag, en dat van uw medewerkers, een grote rol.

Benieuwd naar wat u kunt doen om waardevolle informatie van uw organisatie veilig te houden? Guardian360 geeft u in deze whitepaper tips en handvatten waarmee u de bewustwording rondom informatiebeveiliging kunt vergroten.

In deze whitepaper leest u:

  • Welke gevaren op het gebied van informatiebeveiliging zijn er? 
  • Wat kunt u doen om uzelf te beschermen tegen cyberbedreigingen?
  • Diverste tips over het aanmaken van wachtwoorden, thuiswerken, wifi-netwerken en hoe u voorkomt dat u slachtoffer wordt van phishing
  • Hoe BlackIP en Guardian360 uw organisatie kunnen helpen met het verbeteren van bewuswording en awareness rondom informatiebeveiliging

Download Whitepaper

BlackIP, Distributie Partner in Managed IT Security, Wireless en Mobility. Wij leveren Premium Support en zijn uw Barracuda Partner in Nederland bij Barracuda Managed Security. Ervaar zelf hoe wij uw netwerkinfrastructuur optimaal beveiligen en direct neem contact met ons op.