Barracuda Web Application Firewall (WAF) Scan

Vraag nu een gratis web application firewall scan aan

Applicaties in de cloud beveiligen? Met de Barracuda Web Application Firewall (WAF)-as-a-service worden bedreigingsvensters die anders dagen of weken open zouden blijven, beperkt tot een paar seconden of minder.

Gratis Web Application Firewall Scan aanvragen
De innovatieve scan wordt via het web uitgevoerd, duurt minder dan een minuut om te starten en er zijn geen kosten aan verbonden. Na de scan ontvangt u direct een rapport die u helpt exacte probleemgebieden te lokaliseren. 

Vraag via het formulier deze gratis Web Application Firewall Scan aan en ontdek hoe u uw kritieke gegevens kunt veiligstellen. 

Virtueel uw zwakke plekken en kwetsbaarheden patchen

De Barracuda WAF-as-a-service biedt geavanceerde mogelijkheden voor virtuele patching om ervoor te zorgen dat eventuele zwakke plekken in uw apps worden geëlimineerd voordat ze worden opgemerkt door hackers.

Web application firewall applicaties

Barracuda WAF-as-a-service biedt geavanceerde beveiliging voor web applicaties, zonder de overhead die gepaard gaat met het uitrollen en beheren van een aparte appliance. Klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan configuratiemogelijkheden, van volautomatische configuratie via de gratis Barracuda Vulnerability Remediation Service (BVRS) tot het zelf instellen van iedere beleidsregel. Met behulp van BVRS kunnen beheerders makkelijk kwetsbaarheden in web applicaties opsporen, automatisch verhelpen en monitoren. Dit maakt het voor iedere organisatie eenvoudig om web applicaties te beveiligen, met een minimale beheerinspanning. De Barracuda WAF-as-a-service maakt het gemakkelijk voor u om public-cloud-platforms te gebruiken voor uw applicaties. Het verbetert de algehele app-prestaties met ingebouwde functies voor het leveren van applicaties, waaronder SSL-offloading en content caching.

Geavanceerde DDOS bescherming

Geavanceerde DDoS-beschermingsmogelijkheden stellen beheerders in staat om echte gebruikers te onderscheiden van botnets door het gebruik van heuristische vingerafdrukken en IP-reputatie, waardoor ze verdacht verkeer kunnen blokkeren, afreageren of uitdagen.

Scan direct online

Over BlackIP

BlackIP, Distributie Partner in Managed IT Security, Wireless en Mobility. Wij leveren Premium Support en zijn uw Barracuda Partner in Nederland bij Barracuda Managed Security.