Barracuda Essentials for Office 365

Vraag nu een gratis Office 365 scan aan

Deze Barracuda Essentials for Office 365 scan identificeert welke bedreigingen er al actief zijn in uw Office 365 omgeving. Barracuda Essentials for Office 365 maakt gebruik van Email Security Service (ESS), Archiving, Cloud Backup, en Barracuda Sentinel om uw organisatie optimale bescherming te bieden.

Gratis Office 365 scan aanvragen
De innovatieve scan wordt op locatie uitgevoerd en duurt minder dan een minuut om te starten, er zijn geen kosten aan verbonden én het heeft geen impact op uw Office 365 omgeving. Na de scan ontvangt u direct een rapport die u helpt exacte probleemgebieden te lokaliseren. 

Vraag via het formulier deze gratis Office 365 scan aan en ontdek hoe u uw kritieke gegevens kunt veiligstellen.

Barracuda Email Security Service (ESS)

De cloud gebaseerde e-mailbeveiliging beschermt uw Office 365 omgeving door middel van bescherming tegen gegevensverlies, encryptie, en inspectie op alle e-mailberichten.

Barracuda Archiving

Archivering in de cloud helpt uw organisatie om aan zakelijke en wettelijke eisen te kunnen voldoen, zoals de bewaarplicht en E-Discovery. Eindgebruikers kunnen eenvoudig zoekopdrachten uitvoeren naar bedrijfsinformatie in het archief.

Barracuda Cloud Backup

Cloud gebaseerde back-up biedt uw organisatie mogelijkheden voor een eenvoudig herstel van al dan niet opzettelijk verwijderde e-mailberichten en bestanden in Office 365.

Barracuda Sentinel

Spear Phishing aanvallen zijn de belangrijkste bedreigingen die via e-mail worden gegenereerd voor bedrijfsgegevens. Traditionele e-mailbeveiliging systemen kunnen deze bedreigingen niet stoppen. Barracuda Sentinel beschermt uw bedrijf in enkele minuten tegen e-mail fraude.

Barracuda PhishLine

Barracuda PhishLine bestaat uit trainingen en simulaties om medewerkers op te leiden in het herkennen van geavanceerde phishing-aanvallen. Barracuda Phishline helpt mensen subtiele aanwijzingen te herkennen die erop kunnen duiden dat een e-mail niet is verstuurd door de afzonder die erboven staat. Enerzijds wordt medewerkers via computertraining een basiskennis over de nieuwste aanvalstechnieken bijgebracht. Anderzijds wordt een training in de bedrijfsprocessen geïntegreerd om via simulaties te testen of de werknemers op de juiste manier reageren.

Office 365 scan aanvragen

Over BlackIP

BlackIP, Distributie Partner in Managed IT Security, Wireless en Mobility. Wij leveren Premium Support en zijn uw Barracuda Partner in Nederland bij Barracuda Managed Security.