Backup Online

Download de Back-up Online prijslijst

Met Backup Online raakt u nooit meer uw bestanden kwijt. Het is een software-only oplossing die verder gaat dan bestands-en-map beveiliging en levert veilige hybride lokale en cloud back-updiensten die flexibele, uitgebreide gegevensbescherming bieden - aangevuld met een eenvoudige prijsstructuur en een gecentraliseerd beheerportaal.

• Bare metal restore – Snel en gemakkelijk herstel
• VMware backup – Maximaliseer VMware uptime
• Hyper-V backup – Bescherming voor virtuele omgevingen
• Image backup – Server-level beveiliging
• Application backup – Application-native backup

Onbeperkt aantal apparaten, onbeperkte local storage 

Back-up Online van BlackIP is beschikbaar tegen een vaste prijs per SMB (Server Message Block). Met een online backup hoeft u zich geen zorgen meer te maken of uw gegevens wel veilig opgeslagen zijn in een backup.

Iedere dag slaat het systeem uw data automatisch op. Met een online backup bent u verzekerd van een altijd beschikbare kopie van uw werkomgeving. Dagelijks een backup, een kopie van uw werkomgeving, waardoor u gegarandeerd uw gegevens paraat houdt. De online backup wordt gemaakt om deze in te kunnen zetten wanneer u tegen calamiteiten aan loopt. 

Ontworpen voor uw ecosysteem

Backup Online bevat beheer- en rapportagetools die u nodig heeft om SMB's effectief te ondersteunen. Dankzij onze integratie met MSP-bedrijfstools kunt u uw efficiëntie maximaliseren.

Volledige back-upcontrole vanaf een enkele portal. Back-up online biedt de veiligste online back-upopslagdiensten, online back-upsoftware en noodhersteldiensten. 100% toegewijd aan het bedienen van SMB's.

Backup data nodig? Denkt u erover na om uw bedrijf te voorzien van online back-up oplossingen? Download de prijslijst en krijg direct inzicht in de eenvoudige prijsstructuur van Back-up Online.  

Backup Online prijslijst

Over BlackIP

BlackIP, Distributie Partner in Managed IT Security, Wireless en Mobility. Wij leveren Premium Support en zijn uw Barracuda Partner in Nederland bij Barracuda Managed Security.