Ontdek of uw Office 365 geïnfecteerd is

Vraag nu een gratis scan aan Barracuda biedt samen met BlackIP een nieuwe service aan: de Barracuda Email Threat Scanner. Deze Office 365 scan identificeert welke ransomware en andere advanced threats er al actief zijn in uw Office 365 mailboxen.  

Gevaren voor uw Office 365 e-mail omgeving Honderden, zo niet duizenden, e-mails komen dagelijks bij uw bedrijf binnen. Deze inkomende e-mails kunnen spear phishing-pogingen zijn en de ontvanger is zich hier meestal niet eens van bewust. Dit is de reden waarom spear phishing tegenwoordig snel de belangrijkste veiligheidsdreiging voor organisaties wordt. Barracuda heeft daarnaast een infographic ontwikkeld waarin deze gevaren overzichtelijk worden weergegeven.  

Gratis Office 365 Security scan De innovatieve scan wordt op locatie uitgevoerd en duurt minder dan een minuut om te starten, er zijn geen kosten aan verbonden én het heeft geen impact op uw Office 365 omgeving.  

Deze scan toont het volgende:  

  • Gevorderde persistente dreigingen 
  • Spear phishing-aanvallen 
  • Social media phishing 
  • Insider threats 
  • Zero-day threats  

Na de scan ontvangt u direct een rapport die u helpt exacte probleemgebieden te lokaliseren. Alle gebruikers krijgen wanneer een scan voltooid is een bedrijfsbrede beoordeling, het aantal spear phishing-risico's, de hoeveelheid geavanceerde bedreigingen en de risico's op domeinfraude die zich binnen de organisatie voordoen.  

Vraag via het formulier deze risk assessment met de Barracuda Threat Scanner aan en ontdek hoe u uw kritieke gegevens kunt veiligstellen. 

Gratis Office365 Security Scan aanvragen

BlackIP, Distributie Partner in Managed IT Security, Wireless en Mobility. Wij leveren Premium Support en zijn uw Barracuda Partner in Nederland bij Barracuda Managed Security.